CoolSculpting®

Αν και τρώτε υγιεινά, αν και γυμνάζεστε, αν και κάνετε όλα όσα υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνετε για να διατηρείστε σε φόρμα, πάντα κάποια τοπικά παχάκια ανθίστανται. Τα βλέπετε να διαγράφονται μέσα από τα ρούχα σας ή ακόμα και να ξεπροβάλλουν έξω από αυτά, φέρνοντάς σας σε αμηχανία και συχνά σε απόγνωση. Έχετε κουραστεί να δοκιμάζετε προγράμματα διατροφής και άσκησης που έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα να τραμπαλίζεστε ανάμεσα στις «πριν» και «μετά» εκδόσεις του εαυτού σας. Τα συνεχή πισωγυρίσματα κάνουν όλες τις προσπάθειες να αποδεικνύονται χαμένος κόπος.

Όταν το τοπικό πάχος φύγει, φεύγει για πάντα

Έχετε ανάγκη από μία μέθοδο που να σας εγγυάται ότι όταν το τοπικό πάχος φύγει, δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά. Από το 2010, αυτή η μέθοδος υπάρχει. Λέγεται CoolSculpting® και φέρει την υπογραφή ιατρών δερματολόγων του Χάρβαρντ. Είναι η αυθεντική κρυολιπόλυση που σας επιτρέπει να  εξαλείψετε το τοπικό πάχος οριστικά, χωρίς πόνο, χωρίς χειρουργείο και χωρίς χάσιμο χρόνου. Τα αποτελέσματα είναι επιβεβαιωμένα από τον FDA, ορατά και παντοτινά.

Παγώστε το τοπικό λίπος, πείτε όχι στο χειρουργείο

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® βασίζεται στην ιδέα ότι το ψύχος μπορεί να επηρεάσει επιλεκτικά τη ζωή των λιποκυττάρων αφήνοντας άθικτους τους γύρω ιστούς. Η προηγμένη τεχνολογία της τής επιτρέπει να στοχεύει στα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, και με απόλυτα ακριβή και ελεγχόμενο τρόπο να τα ψύχει. Με τον τρόπο αυτόν, τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται, πεθαίνουν και αποβάλλονται αργά από τον οργανισμό δια της λεμφικής οδού μέσα στους επόμενους μήνες. Καθώς το τοπικό στρώμα λίπους μειώνεται, οι καμπύλες του σώματος σμιλεύονται και εσείς ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας.

Ξαπλώστε, χαλαρώστε και αποχαιρετίστε το επίμονο λίπος

Εξειδικευμένοι εφαρμοστές εκπαιδευμένοι στην Αμερική και την Αγγλία από την Zeltiq, μητρική εταιρία της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting®, εγγυώνται άριστη εφαρμογή και ασφαλή διαδικασία.

Πρώτο βήμα: Οι εφαρμοστές εξετάζουν συνολικά το σώμα σας και πραγματοποιούν σαφή εκτίμηση του ποσοστού λίπους που μπορεί να εξαλειφθεί, ακολουθώντας αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο.

Δεύτερο βήμα: Σημαδεύονται επ’ ακριβώς οι περιοχές όπου είναι επιθυμητή η μείωση του λίπους και επιλέγονται οι κατάλληλες κεφαλές του μηχανήματος.

Τρίτο βήμα: Αφού τοποθετηθούν οι κεφαλές στις περιοχές του συσσωρευμένου λίπους, ενεργοποιείται το σύστημα ελεγχόμενης ψύξης των περίσσιων λιποκυττάρων. Εσείς δεν έχετε παρά να ξαπλώσετε και να αποχαιρετίσετε το επίμονο λίπος.

*Δεν πραγματοποιείται θεραπεία αν δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα έχει αποτέλεσμα. Αν κριθεί ότι είναι απαραίτητη κάποια άλλη θεραπεία, τότε ακολουθεί σχετική ενημέρωση καθώς στόχος είναι ο υποψήφιος να μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της μεθόδου.

Η διαφορά μεταξύ μείωσης λιποκυττάρων και μείωσης βάρους

Πολλοί πιστεύουν ότι η μείωση του βάρους σημαίνει μείωση των λιποκυττάρων. Αυτό είναι λάθος. Όταν χάνουμε βάρος, τα λιποκύτταρά μας μικραίνουν σε μέγεθος, αλλά όχι και σε αριθμό. Έτσι, όταν παίρνουμε βάρος, τα λιποκύτταρα αυτά ξαναμεγαλώνουν.

Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αντιθέτως, μειώνεται πράγματι ο αριθμός των λιποκυττάρων στο σημείο της θεραπείας (σε ποσοστό 25-40%). Έτσι λοιπόν, ακόμα κι αν αυξηθεί αργότερα το σωματικό βάρος, στο συγκεκριμένο σημείο θα συσσωρευθεί κατά 25-40% λιγότερο λίπος αφού τα λιποκύτταρα θα είναι μειωμένα κατά 25-40%. Επομένως, είτε ζυγίζετε λιγότερο, είτε όχι, η μείωση των πόντων στην περιοχή θα συνεχίζεται και έτσι θα μπορείτε να αισθάνεστε υπέροχα φορώντας τα ρούχα σας άνετα.