coolsculpting original Applicator

Πόσο κοστίζει;

Τα Ιατρεία IQ – Intensive Quality Skin Clinics διαθέτουν την αυθεντική συσκευή και την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting® by Zeltiq, με την οποία αρκεί μόνο μία συνεδρία ανά περιοχή για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα, το οποίο είναι μόνιμο. Το αυθεντικό μηχάνημα CoolSculpting® by Zeltiq είναι το μοναδικό εγκεκριμένο από τον αυστηρό FDA (Επιτροπή Ελέγχου Φαρμάκων και Συσκευών της Αμερικής). Κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις της μεθόδου και της original συσκευής, που απαιτούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες και δεν εγγυώνται ασφαλές και ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Εξειδίκευση και 25ετής εμπειρία

Η εφαρμογή της θεραπείας πραγματοποιείται από έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που έχει υψηλή εξειδίκευση στην εφαρμογή του CoolSculpting® και διευθύνεται από τον Dr. Τζερμιά, που διαθέτει 25ετή πείρα στα LASER και τις EBD συσκευές (Energy Based Devices). Οι εφαρμοστές της θεραπείας CoolSculpting® έχουν εκπαιδευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία από τους υπεύθυνους της Zeltiq, της αμερικανικής κατασκευάστριας εταιρίας του CoolSculpting®. Έχουν λάβει πιστοποιητικό εκπαίδευσης από τη Zeltiq Academy πάνω στο “Treatment to Transformation”, μία καινοτόμα αισθητική προσέγγιση που συνίσταται στη συνολική αξιολόγηση του λίπους ενός σώματος και τη διαμόρφωση ενός εξατομικευμένου πλάνου θεραπείας που να σμιλεύει με ακρίβεια τα ανεπιθύμητα σημεία τοπικού πάχους και να επιτυγχάνει την αρμονία και την αναλογία σε κάθε περίπτωση.

Να σημειώσουμε τέλος ότι στα Ιατρεία Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τις νέες εξελιγμένες κεφαλές CoolAdvantage™ και CoolAdvantage™ Plus. Οι κεφαλές αυτές αναρροφούν περισσότερο όγκο λίπους, μειώνουν τον χρόνο θεραπείας στο μισό και προσφέρουν πιο άνετη εφαρμογή και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα αισθητικά αποτελέσματα που επιθυμείτε, επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια και φροντίδα.

Προσιτό κόστος

Κρυολιπόλυση Τιμή: Το κόστος της θεραπείας CoolSculpting® καθορίζεται από το μέγεθος και τον αριθμό των κεφαλών που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία. Το σημείο και ο όγκος λίπους της περιοχής στην οποία θα γίνει η εφαρμογή, καθορίζει την επιλογή της κατάλληλης κεφαλής και του αντίστοιχου αριθμού κεφαλών. Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στο διπλοσάγονο απαιτείται μία κεφαλή, ενώ για τα μπράτσα, τα πλαϊνά της μέσης, τα ψωμάκια, τους μηρούς ή τα γόνατα, απαιτείται η χρήση δύο κεφαλών (μία σε κάθε πλευρά του σώματος).

Οι τιμές για τη θεραπεία CoolSculpting® είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικές σε σχέση τόσο με τον ελληνικό, όσο και με τον διεθνή χώρο, καθώς εξυπηρετούμε και διεθνείς πελάτες. Με δεδομένο ότι η θεραπεία CoolSculpting® έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως η πιο δημοφιλής μη-επεμβατική θεραπεία για τη μόνιμη εξάλειψη του τοπικού λίπους σε όλον τον κόσμο, πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει προσιτή σε όλους. Γνωρίζουμε επίσης ότι σε αρκετές περιπτώσεις είναι παραπάνω από μία οι περιοχές τοπικού πάχους που επιθυμούν οι πελάτες μας να εξαλείψουν, και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να κάνουν χρήση των ειδικών εκπτώσεων που δικαιούνται έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν το σώμα που τους αξίζει.

Πριν την έναρξη της θεραπείας, πραγματοποιείται συνολική αξιολόγηση του σώματος του υποψηφίου και γίνεται σαφής εκτίμηση του ποσοστού λίπους που μπορεί να εξαλειφθεί, βάσει αυστηρού ιατρικού πρωτοκόλλου. Κατά τη διαδικασία αυτή, εντοπίζονται και σημαδεύονται τα σημεία τοπικού λίπους που θα πρέπει να εξαλειφθούν για να γίνουν πιο αρμονικές οι καμπύλες του σώματος και να υπάρξει ένα φυσικό ελκυστικό αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό, επιλέγονται οι κατάλληλες κεφαλές προκειμένου να αντιμετωπιστούν με ακριβή και οριστικό τρόπο οι περιοχές του συσσωρευμένου λίπους και διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας αφού κάθε σώμα έχει τις ιδιαιτερότητές του.

Επισκεφθείτε μας για μία αξιολόγηση χωρίς χρέωση και επωφεληθείτε κι εσείς από τη μη-επεμβατική θεραπεία CoolSculpting® που μέχρι σήμερα έχει χαρίσει σε 6.000.000 άτομα το σώμα των ονείρων τους!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ