COOLSCULPTING® – H must θεραπεία για τις νύφες

Το γνωρίζατε ότι το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα μεταξύ των χριστουγεννιάτικων εορτών και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου; Μήπως λοιπόν είδατε κι εσείς πρόσφατα τον Βαλεντίνο σας να γονατίζει μπροστά σας και να σας προσφέρει ένα… μονόπετρο; Αν είπατε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεστε να ντυθείτε στα λευκά, τότε αυτό είναι το καλύτερο διάστημα για μία θεραπεία CoolSculpting®!

CoolSculpting® για να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας

Το γνωρίζετε καλά ότι την ημέρα του γάμου σας θα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας. Είναι η μέρα σας και θα πρέπει να ακτινοβολείτε μέσα στο νυφικό σας. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε το τοπικό λίπος να χαλάσει τη διάθεσή σας, ούτε φυσικά και να σας εμποδίσει να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας. Αν για παράδειγμα λαχταρούσατε πάντα ένα γοργονέ νυφικό, τότε υπάρχει χρόνος για να σμιλεύσετε τις καμπύλες σας. Ή αν προτιμούσατε τα στράπλες νυφικά, τότε μην αφήσετε τα παχάκια πάνω από το σουτιέν ή γύρω από τις μασχάλες να σας οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό στυλ νυφικού.

Με το CoolSculpting® μπορείτε να καταπολεμήσετε το τοπικό λίπος στα μπράτσα, γύρω από τις μασχάλες και το σουτιέν, το στομάχι, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα, καθώς και το διπλοσάγονο. Το CoolSculpting® συνοδεύεται από ξεχωριστές κεφαλές για κάθε περιοχή του σώματος, με τις οποίες αναρροφά το τοπικό λίπος, το ψύχει στους -11οC και -13οC και προκαλεί την απόπτωση των λιποκύτταρων, χαρίζοντας πιο αρμονικές καμπύλες. Αρκεί μία μόνο συνεδρία για να αποχαιρετίσετε το τοπικό λίπος γρήγορα και ανώδυνα.

Βάλτε το CoolSculpting® στο πρόγραμμα

Η διοργάνωση του τέλειου γάμου απαιτεί καλό προγραμματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το CoolSculpting® θα πρέπει να προηγηθεί των επισκέψεων προς ανεύρεση νυφικού. Υπολογίστε ότι τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας θα αρχίσουν να φαίνονται μετά από τρεις βδομάδες και θα ολοκληρωθούν περίπου στους τέσσερις μήνες.

Αν παρ’ όλα αυτά έχετε ήδη επιλέξει το νυφικό σας, τότε κάθε πρόβα θα αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για σας, καθώς θα βλέπετε να σας κολακεύει όλο και καλύτερα!

Γιατί οι νύφες αγαπούν το CoolSculpting®

Το CoolSculpting® αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς των γυναικών που ετοιμάζονται να ντυθούν στα λευκά.  Σύμφωνα με το realself.com, το CoolSculpting® αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά δημοφιλέστερη θεραπεία για τις νύφες, μετά από το botox.

Οι νύφες τρέφουν μία ιδιαίτερη αγάπη για το CoolSculpting® γιατί είναι η αυθεντική μέθοδος και συσκευή κρυολιπόλυσης που προσφέρει αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία. Έτσι, δεν χάνουν χρόνο με επαναληπτικές συνεδρίες, σε μία περίοδο που ο ελεύθερος χρόνος τους είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Επιπλέον, το CoolSculpting® δεν είναι επεμβατική διαδικασία όπως η λιποαναρρόφηση που συνεπάγεται πόνο και μεγάλο διάστημα ανάρρωσης. Αντιθέτως, είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που επιτρέπει άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, γεγονός που επίσης εξοικονομεί χρόνο. Μπορείτε να το συμπεριλάβετε άνετα στο νυφικό πρόγραμμα ομορφιάς και μάλιστα να μοιραστείτε αυτήν την ευχάριστη εμπειρία ανανέωσης μαζί με την… κουμπάρα σας!

CoolSculpting® και για τον γαμπρό, τους κουμπάρους και τα πεθερικά

Μην ξεχνάτε ότι δεν είστε η μοναδική που θέλει να δείχνει όμορφη εκείνη την ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τον γαμπρό, τους κουμπάρους, τους γονείς σας αλλά και τα πεθερικά σας. Το CoolSculpting® είναι η θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση όλων των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Και ξέρετε τι; Το CoolSculpting® μπορεί να δώσει και έναν ακόμα λόγο στον μέλλοντα σύζυγό σας να προγραμματίσει το ταξίδι του μέλιτος σε κάποιο εξωτικό νησί!

 

Πηγή : Queen.gr