νέα μαμά

Mommy… Cool! Για τη νέα μαμά υπάρχει τώρα το CoolSculpting!

Με τον ερχομό ενός μωρού ξημερώνει μία απαιτητική καθημερινότητα για τη νέα μαμά. Η συνεχής φροντίδα του βρέφους, ο διακεκομμένος ύπνος, ο θηλασμός, οι πιθανοί πόνοι μετά τον τοκετό φέρνουν γρήγορα τη σωματική και ψυχολογική καταπόνησή της. Κάθε νέα μαμά ζει μέσα σε μια αντίφαση αντικρίζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη: το σώμα της που κατόρθωσε κάτι τόσο μεγαλειώδες είναι την ίδια στιγμή «υπόλογο» για μια εικόνα που καταρρακώνει την αυτοπεποίθησή της.

Το όμορφο σώμα δεν αποτελεί ματαιοδοξία

Ένα όμορφο σώμα είναι σε θέση να της δώσει δύναμη. Δεν πρόκειται για ματαιοδοξία. Πρόκειται για ψυχολογική ανάγκη να συμφιλιώσει το «τότε» με το «τώρα», να αποδείξει πώς για να είσαι καλή μαμά δεν χρειάζεται να παραμελήσεις τον εαυτό σου.

Παρ’ όλα αυτά, αν και σχεδόν κάθε νέα μαμά επιθυμεί να ανακτήσει την προ-εγκυμοσύνης εμφάνισή της, ελάχιστες είναι διατεθειμένες να ακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα ή δραστηριότητα που θα τις κάνει να κουραστούν ακόμα περισσότερο, να αποχωριστούν το μωρό τους ή να παραμελήσουν τα μητρικά τους καθήκοντα. Για τους λόγους αυτούς, αποκλείεται σχεδόν αυτόματα οποιαδήποτε επιλογή σχετίζεται με ειδικά προγράμματα άσκησης, εξαντλητικές δίαιτες ή επεμβατικές μεθόδους λιποαναρρόφησης. Υπάρχει ωστόσο κάτι που χωρίς να απαιτεί όλα τα προηγούμενα, φέρνει πιο κοντά το όνειρο ενός πιο fit σώματος.

To CoolSculpting δεν απαιτεί θυσίες από τη νέα μαμά

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® είναι η μόνη μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που δεν απαιτεί θυσίες από τη νέα μητέρα. Είναι η επαναστατική μέθοδος κρυολιπόλυσης που εκμεταλλεύεται το αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων, το ψύχος. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-11 βαθμούς Κελσίου), κρυσταλλοποιούνται και εν συνεχεία αποπίπτουν, αδειάζοντας την περιοχή της θεραπείας από τις περίσσιες αποθήκες λίπους για πάντα! Είναι η ιδανική μέθοδος για να αποκαταστήσει τις τυχόν ανισορροπίες που επέφεραν στο σώμα οι ορμονικές αλλαγές αλλά και οι… διατροφικές ατασθαλίες κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της κύησης!

Αν είστε νέα μαμά, σκεφτείτε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει το CoolSculpting®:

  • Δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείτε το μωρό σας, παρά μόνο για μία… ώρα! Σε αντίθεση με τις απομιμήσεις της, η αυθεντική μέθοδος και συσκευή κρυολιπόλυσης CoolSculpting αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος σε μία μόνο συνεδρία.
  • Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® συνοδεύεται από έξι διαφορετικές κεφαλές, που εφαρμόζουν με ακρίβεια στις διαφορετικές περιοχές του τοπικού πάχους έτσι ώστε να προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Και μάλιστα οι νέες ενισχυμένες κεφαλές CoolAdvantage, που είναι διαθέσιμες στα Δερματολογικά Ιατρεία IQ – Intensive Quality Skin Clinics, μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα!
  • Μετά από έναν ενδεχομένως επώδυνο και πολύωρο τοκετό, δεν είναι ανάγκη να ενδώσετε σε θυσίες που απαιτούν κι άλλον πόνο ή χρόνο. Το CoolSculpting® είναι εντελώς ανώδυνο και δεν σας προσθέτει καμιά χειρουργική τομή ή ουλή για την οποία δεν θα είστε περήφανη.
  • Το CoolSculpting δεν σας υποβάλλει εκ νέου στη διαδικασία μιας… γέννας. Δεν απαιτεί αναισθησία, νυστέρια, αποστειρώσεις ή ο,τιδήποτε άλλο θυμίζει χειρουργείο. Είναι μια απόλυτα φιλική προς τον ασθενή διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει, να ξεφυλλίσει ένα περιοδικό ή ακόμα και να αποκοιμηθεί.
  • Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® δεν σας προσθέτει επιπλέον προβλήματα μόλις γυρίσετε στο σπίτι. Για την ακρίβεια, δεν θα χρειαστεί να την ξανασκεφτείτε, καθώς δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη φροντίδα ή προφύλαξη (αλλαγές, φάρμακα).
  • Εφόσον δεν προβλέπεται χορήγηση φαρμακευτικών σκευασμάτων πριν ή μετά την εφαρμογή της θεραπείας, το CoolSculpting® αποτελεί διαδικασία φιλική και σε ό,τι αφορά την εδραίωση του θηλασμού, τον οποίο δεν θα χρειαστεί να αναστείλετε λεπτό!
  • Το σώμα ανακτά σταδιακά τις αρχικές του γραμμές και απαλλάσσεται από τα επίμονα παχάκια. Ειδικά για την περιοχή της κοιλιάς, που τόσο καταπονείται κατά την πολύμηνη κύηση και αρνείται να επανέλθει γρήγορα ακόμα και μετά από επίπονη σωματική άσκηση, το CoolSculpting προσφέρει ομοιόμορφα αποτελέσματα μέσα σε διάστημα τριών μηνών, δίνοντας στο δέρμα τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί.
  • Το τοπικό πάχος δεν επιστρέφει ποτέ ξανά στην περιοχή. Ο αριθμός των λιποκυττάρων μειώνεται οριστικά κατά 25%-40%, επιτρέποντάς σας να ακολουθείτε μία ισορροπημένη διατροφή που δεν θα διαταράξει τον θηλασμό του μωρού σας.
  • Η θεραπεία με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® δεν επιβαρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό σας προϋπολογισμό, καθώς προσφέρεται σε προσιτή τιμή και προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία.

 

 

Δείτε επίσης:

Αποτελέσματα πριν & μετά

Συχνές Ερωτήσεις για την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting