CoolSculpting για το τοπικό πάχος. Χωρίς «σωσίβιο» στην παραλία

Είναι πράγματι απογοητευτικό να ξοδεύετε ώρες στο γυμναστήριο και να μην παρεκκλίνετε μπουκιά από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής σας, αλλά τελικά το αποτέλεσμα να μην σας δικαιώνει όταν έρχεται η ώρα να εκτεθείτε με μαγιό στην παραλία. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένες περιοχές του ανδρικού σώματος που αντιστέκονται στην άσκηση και την υποθερμιδική διατροφή, όπως είναι το «σωσίβιο», η πλάτη, αλλά και το διπλοσάγονο.

Μην προσπαθείτε να κάψετε το λίπος, παγώστε το

Στις περιοχές όπου υπάρχουν οι λεγόμενες λιποαποθήκες, αν συσσωρευθεί περίσσιο λίπος κατά τη διάρκεια των χρόνων, είναι σχεδόν αδύνατο να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας και να επαναφέρετε την αρμονία στο σχήμα του σώματός σας. Μέχρι σήμερα, το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπιζόταν οριστικά με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, που συνεπαγόταν εισαγωγή σε κλινική, επέμβαση, πόνο, χρόνο ανάρρωσης και πιθανές επιπλοκές, όπως βέβαια και υψηλό οικονομικό κόστος.

Πλέον, υπάρχει ένας σύγχρονος τρόπος εξάλειψης του τοπικού πάχους χωρίς επέμβαση. Πραγματοποιείται ανώδυνα, δεν αφήνει σημάδια ή ουλές, και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Πρόκειται για την τεχνολογία του CoolSculpting – ή αλλιώς κρυολιπόλυση – που βασίζεται στο αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: το ψύχος. Οι Καθηγητές Δερματολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Αμερικής διαπίστωσαν ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία (-11 βαθμούς Κελσίου), κρυσταλλοποιούνται, πεθαίνουν και αποπίπτουν, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι γειτονικοί ιστοί του δέρματος.

Η προηγμένη τεχνολογία του CoolSculpting επιτρέπει να στοχεύει στα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, και με απόλυτα ακριβή και ελεγχόμενο τρόπο να τα ψύχει. Με τον τρόπο αυτόν, αλλάζει τη μορφολογία τους και διεγείρει τη φυσική αποβολή τους από τον οργανισμό δια της λεμφικής οδού. Μέσα στους επόμενους μήνες, το στρώμα λίπους στη θεραπευμένη περιοχή μειώνεται σταδιακά, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί χάριν της ελαστικότητάς του. Πολύ σύντομα, τα αντιαισθητικά «ψωμάκια» ή το διπλοσάγονο λειαίνονται και η αυτοπεποίθηση απογειώνεται.

Ορατά αποτελέσματα για πάντα

Αξίζει να τονιστεί ότι σε αντίθεση με άλλες μη-επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, το CoolSculpting προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, καθώς δεν πρόκειται για μία μέθοδο αδυνατίσματος αλλά για μία μέθοδο εξάλειψης των περίσσιων λιποκυττάρων. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Όταν χάνουμε βάρος, τα λιποκύτταρά μας μικραίνουν σε μέγεθος, όχι όμως και σε αριθμό. Έτσι, όταν παίρνουμε εκ νέου βάρος, τα λιποκύτταρα αυτά ξαναμεγαλώνουν.

Με το CoolSculpting αντιθέτως, μειώνονται τα λιποκύτταρα στο σημείο της θεραπείας (σε ποσοστό 25-40%). Ακόμα κι αν σημειωθεί αργότερα αύξηση του σωματικού βάρους, στην ίδια περιοχή δεν θα υπάρξει εκ νέου συσσώρευση λίπους αφού τα λιποκύτταρα δεν θα είναι πια εκεί για να ξαναδιογκωθούν. Επομένως, είτε ζυγίζετε λιγότερο, είτε όχι, θα εξακολουθείτε να έχετε πιο λίγους πόντους στη συγκεκριμένη περιοχή, να φοράτε τα ρούχα σας άνετα και να αισθάνεστε υπέροχα.

10 λόγοι για να κάνετε CoolSculpting

  1. Αρκεί μόνο μία συνεδρία
  2. Δεν πονάει, δεν χορηγείται αναισθησία
  3. Προσφέρει οριστικό αποτέλεσμα
  4. Μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων
  5. Η αποβολή των λιποκυττάρων γίνεται με φυσικό τρόπο
  6. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες που εγγυώνται την ασφάλεια της εφαρμογής
  7. Το δέρμα προλαβαίνει να προσαρμοστεί χάριν της ελαστικότητάς του
  8. Επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  9. Είναι η μοναδική συσκευή κρυογλυπτικής που φέρει την έγκριση του αυστηρού FDA της Αμερικής
  10. Είναι η μοναδική θεραπεία μόνιμης αντιμετώπισης του τοπικού πάχους με 92% ποσοστό ικανοποίησης σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματά της

 

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο liberal.gr στις 28 Απριλίου 2016.

 

Διαβάστε επίσης:

Συχνές Ερωτήσεις για την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting