Με την αυθεντική συσκευή αρκεί μόνο μία συνεδρία

CoolSculpting_BA_6

Γιατί οι απομιμήσεις της κρυολιπόλυσης αποτυγχάνουν

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της κρυολιπόλυσης προϋποθέτουν τη χρήση της αυθεντικής μεθόδου και συσκευής CoolSculpting της αμερικανικής εταιρίας Zeltiq. Στα Δερματολογικά Ιατρεία IQ – Intensive Quality χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το αυθεντικό μηχάνημα CoolSculpting. Είναι το μοναδικό που φέρει την έγκριση της αυστηρής Επιτροπής Φαρμάκων και Συσκευών των ΗΠΑ και εγγυάται ασφαλές και μόνιμο αποτέλεσμα με μία μόνο συνεδρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυθεντική μέθοδος και η αυθεντική συσκευή εφευρέθηκαν από τον πατέρα των εξελιγμένων LASER και της θεωρίας της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, Καθηγητή Ροξ Άντερσον του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ της Αμερικής.

Στην αγορά, κυκλοφορούν δεκάδες συσκευές αμφιβόλου προελεύσεως, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Όλες αποτελούν απομιμήσεις που δυσφημούν τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, καθώς απαιτούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες και προσφέρουν φτωχά αποτελέσματα.

Το CoolSculpting προσφέρει ασφαλές αποτέλεσμα με μία συνεδρία, καθώς σέβεται τις εξής καθοριστικές για το αποτέλεσμα παραμέτρους:

  • Θερμοκρασία: Όταν η θερμοκρασία ψύξης δεν είναι ιδανική, τότε διακυβεύεται η ασφάλεια, καθώς και το αποτέλεσμα. Τo σύστημα ψύξης του CoolSculpting λειτουργεί στους -10 βαθμούς Κελσίου και βάσει της κατοχυρωμένης τεχνολογίας Freeze Detect ανιχνεύει οποιαδήποτε μεταβολή στο δέρμα, διακόπτοντας αυτομάτως τη θεραπεία εάν χρειαστεί
  • Έλξη: Έχει διαπιστωθεί ότι ο περιορισμός της ροής αίματος στην περιοχή της θεραπείας αυξάνει την αποτελεσματικότητα. Με το σύστημα έλξης του CoolSculpting επιτυγχάνεται ο περιορισμός της αιμάτωσης στην περιοχή.
  • Σμίλευση: Όταν το σχήμα των κεφαλών προσαρμόζεται ακριβώς πάνω στο τοπικό πάχος, μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα. To CoolSculpting διαθέτει έξι κεφαλές από μαλακό εύπλαστο καουτσούκ που προσκολλώνται πάνω στο δέρμα και αναρροφούν όλο το τοπικό πάχος της εκάστοτε περιοχής.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς λειτουργεί το CoolSculpting

Η υπεροχή του CoolSculpting αντί της επεμβατικής λιποαναρρόφησης