Με την αυθεντική συσκευή μία μόνο συνεδρία είναι αρκετή

CoolSculpting_BA_6

Γιατί οι απομιμήσεις της κρυολιπόλυσης αποτυγχάνουν

Για να είναι αποτελεσματική και ασφαλής η κρυολιπόλυση, είναι απαραίτητο να  χρησιμοποιείται η αυθεντική μέθοδος και συσκευή CoolSculpting που ανήκει στην αμερικανική εταιρία Zeltiq. Τα Δερματολογικά Ιατρεία IQ – Intensive Quality κάνουν χρήση αποκλειστικά του αυθεντικού μηχανήματος CoolSculpting, το οποίο είναι το μόνο εγκεκριμένο από τον FDA που εξασφαλίζει μόνιμο και ασφαλές αποτέλεσμα με 1 μόλις συνεδρία. Πρέπει να τονιστεί ότι η εφεύρεση της αυθεντικής μεθόδου και της αυθεντικής συσκευής έγινε από τον Καθηγητή Ροξ Άντερσον του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, πατέρα των LASER και της θεωρίας της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης.

Στο εμπόριο, κυκλοφορούν πολλές συσκευές αμφίβολης προέλευσης, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Όλες συνιστούν απομίμηση που δυσφημεί την κρυολιπόλυση, διότι απαιτούν συνεχόμενες συνεδρίες, χωρίς να προσφέρουν σωστά αποτελέσματα.

Η θεραπεία CoolSculpting παρέχει αποτέλεσμα ασφαλές σε 1 συνεδρία, καθότι σέβεται τις ακόλουθες σημαντικές παραμέτρους:

  • Θερμοκρασία: Στην περίπτωση εκείνη που η θερμοκρασία ψύξης είναι ακατάλληλη, διακυβεύεται τόσο το αποτέλεσμα όσο και η ασφάλεια. Η ψύξη του CoolSculpting λειτουργεί στους -10oC και σύμφωνα με την κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect ανιχνεύεται οποιαδήποτε δερματική αλλαγή και πραγματοποιείται αυτόματη διακοπή της θεραπείας, εάν κριθεί απαραίτητο.
  • Έλξη: Έχει παρατηρηθεί ότι όταν περιορίζεται η ροή του αίματος στο σημείο της θεραπείας αυξάνεται η αποτελεσματικότητα. Το σύστημα έλξης που διαθέτει το CoolSculpting επιτυγχάνει τον περιορισμό της αιμάτωσης στη συγκεκριμένη περιοχή.
  • Σμίλευση: Όταν οι κεφαλές προσαρμόζονται με ακρίβεια στο τοπικό λίπος, το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται. Η συσκευή CoolSculpting έχει 6 κεφαλές, φτιαγμένες από εύπλαστο και μαλακό καουτσούκ, οι οποίες προσκολλώνται στο δέρμα προκαλώντας αναρρόφηση όλου του τοπικού πάχους του εκάστοτε σημείου.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς λειτουργεί το CoolSculpting

Η υπεροχή του CoolSculpting αντί της επεμβατικής λιποαναρρόφησης